© Kuva: Getty Images

Supertähti paljastaa, miksi jätti Leicesterin

Leicesterin supertähti N’Golo Kante siirtyi kesällä Chelseaan 40 miljoonalla eurolla. Nyt hän paljastaa syyt siirtoonsa.

Kante oli heti Chelsean liiga-avauksessa kentän parhaita pelaajia – kuten niin usein viime kaudellakin Leicesterin nutussa.

– Lähtöpäätös ei ollut helppo, sillä olimme saavuttaneet Leicesterissä jotakin uskomattoman upeaa. Mutta tunsin, että oli aika ottaa uusi askel.

– Valitsin Chelsean juteltuani manageri Antonio Conten kanssa. Ymmärsin hänen valtavan kapasiteettinsa ja se vakuutti minut, Kante kertoo Daily Starille.

– Nyt olen oppinut jo tuntemaan hänet ja hänen harjoitusmetodinsa paremmin. Hän on todella intohimoinen ja työteliäs, mutta kommunikoi myös paljon pelaajiensa kanssa.

– Hän saa meidät ymmärtämään ideansa jalkapalloilusta.

– Yksi syy oli myös se, että pidän Valioliigasta todella paljon ja halusin jäädä tähän sarjaan.

Leicesterissä Kante olisi päässyt pelaamaan tällä kaudella Mestarien liigaa, kun taas Chelsea ei pelaa eurokentillä lainkaan.

– Haluan saavuttaa tässä joukkueessa isoja asioita, menestyä Valioliigassa ja palata Mestarien liigaan. Faneille haluan sanoa, että tulen aina antamaan kaikkeni tälle seuralle ja joukkueen eteen, Kante vannoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!