© Kuva: Getty Images

Tähtipelaaja ja maailmanmestari ALE-laarissa – hinta vain 3 miljoonaa euroa!

Manchester United haluaa päästä ilmeisen kiivaasti eroon saksalaispelaajastaan Bastian Schweinsteigerista.

Saksalaisen Bildin mukaan United on valmis myymään hänet 3 miljoonalla eurolla, vaikka maksoi miehestä vuosi sitten 9 miljoonaa. Yksi syy tähän on se, että Schweinsteigerin viikkopalkka on huimat 250 000 euroa, eikä United halua maksaa miehelle, joka ei kuulu Jose Mourinhon suunnitelmiin. Pelaaja ei ole tosin itse pyytänyt siirtoa, mikä tarkoittaa sitä, että United joutuu joka tapauksessa maksamaan hänelle kipurahoja, jos siirto tulee ajankohtaiseksi.

Saksalaiskonkari heitettiin jo tylysti Unitedin pukukopista ja hän harjoittelee reservijoukkueen kanssa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!