© Kuva: Juha Tamminen

Tässä HJK:n mahdollisia vastustajia Eurooppa-liigan play off -kierrokselle – isoja mahdollisuuksia!

Jos HJK etenee tänään IFK Göteborgia vastaan Eurooppa-liigan play off -kierrokselle, voi vastaan tulla käytännössä millainen joukkue tahansa.

Vastaan voi tulla Göteborgia heikompikin joukkue tai sitten kovemmasta päästä esimerkiksi Lille, Panathinaikos, Olympiakos, West Ham, Shaktar Donetsk, BATE Borisov, Anderlecht tai Moskovan Spartak.

Play off -kierrokselle selviävät tänään pelattavien 3. karsintakierroksen otteluparien voittajat sekä Mestarien liigan karsinnan 3. kierroksen häviäjät. Ne ovat jo tiedossa: serbialainen Crvena Zvezda, valkovenäläinen BATE Borisov, tshekkiläinen Sparta Praha, azerbaidzanilainen Qarabag, albanialainen Partizani Tirana, belgialainen Anderlecht, georgialainen Tbilisin Dynamo, ukrainalainen Shakhtar Donetsk, kazakstanilainen Astana, kreikkalaiset PAOK ja Olympiakos, turkkilainen Fenerbache, slovakialainen Trencin, romanialainen Astra ja norjalainen Rosenborg.

Vaihtoehtoja riittää ja 28 lisää selviää tänään, kun Eurooppa-liigan 3. kierros pelataan loppuun. Houkuttelevia vaihtoehtoja voisivat olla vaikkapa ensimmäisen osaottelun voittaneista joukkueista tanskalainen Sönderjyske, slovakialainen Spartak Trnava, makedonialainen FK Shkëndija tai slovenialainen Domzale.

Play off -kierroksen otteluparit arvotaan perjantaina.