© Kuva: Getty Images

UEFA:n alainen peli oli lähellä keskeytystä Suomessa – syy varsin erikoinen

Suomessa pelataan tällä viikolla UEFA:n alaista Futsal Cupia. Pelipaikkana on Ylivieskan jäähalli ja normaalista poikkeava pelipaikka oli aiheuttaa ottelun keskeytyksen torstai-iltana.

Maltalaisen Valletta FC:n ja isäntäjoukkue Sievi FS:n välisen ottelun ensimmäinen puoliaika meni luisteluksi kosteaksi tulleen pelialustan vuoksi. Hallissa oli kova kosteus ja pelaajien oli ajoittain lähes mahdotonta pysyä pystyssä liukkaalla matolla.

Toiselle puoliajalle järjestäjät saivat laskettua kosteutta sen verran, että ottelu pystyttiin pelaamaan loppuun. Sievi FS voitti kamppailun lopulta 13-3.

Näiden kahden joukkueen ohella tässä futsalin karsintaturnauksessa ovat mukana georgialainen Tbilisi State University ja skotlantilainen Wattcell Futsal Club. Kahden pelatun ottelukierroksen jälkeen Sievi FS ja Tbilisi ovat puhtaalla pelillä. Joukkueet kohtaavat ratkaisevassa koitoksessa lauantaina.