© Kuva: Getty Images

Video: Paul Pogba valmistautumassa Valioliigaan? Wayne Rooney saa olla varuillaan

Paul Pogba on tietojen mukaan lähellä siirtyä Juventuksesta Valioliiga-seura Manchester Unitediin. Pogba on itse tällä hetkellä nauttimassa lomastaan, kun muu Juventuksen joukkue valmistautuu alkavaan Serie A -kauteen.

Pogba latasi Instagram-tililleen videon, jossa ranskalainenkin näyttäisi aloittaneen harjoittelun tulevaa kautta varten. Pogba potkunyrkkeilee vakuuttavan oloisesti NBA-joukkue Golden State Warriorsin pelipaita päällä.

ManU-kapteeni Wayne Rooney kertoi aiemmin muistavansa Pogbasta sen, että hän onnistui satuttamaan joukkuekavereitaan harjoituksissa tavalla tai toisella, vaikka hän ei sitä yrittänytkään.

Pogba kuului Mancester Unitedin miehistöön ennen siirtymistään Juventukseen. Nähtäväksi jää, onko nämä potkunyrkkeilyharjoitukset valmistautumista Valioliigan kovaotteiseen sarjaan vai ManU:n kovaotteisiin harjoituksiin.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.

Afternoon sweat 👊🏿 #newyork #combat #muaythai

Video, jonka Paul Labile Pogba (@paulpogba) julkaisi

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!