© Kuva: Getty Images

Agentti laskettelee melkoista tuubaa: ”Balotelli hylkäsi tarjouksia Englannista, Espanjasta, Italiasta ja Saksasta”

Mario Balotellin agentti Mino Raiola hoitaa hommansa ilmeisen hyvin. Vaikka pelaaja on pudonnut parissa vuodessa huipulta hylkiöksi, jaksaa agentti lasketella melkoista luikuria.

Liverpoolilla oli suunnattomia hankaluuksia saada Balotellia kaupaksi, kun ottajia ei ollut. Lopulta ilmaantui Nice, joka hankki miehen ilmaiseksi. Agentti Raiola väittää, että heillä oli pöydällä todella monta vaihtoehtoa.

– Meillä oli vaihtoehtoja Englannista, Espanjasta, Italiasta ja Saksasta, Raiola väittää kirkkain silmin Premiur Sportille.

Tosin hän ei kerro, minkä sarjatason seuroista oli kyse…

– Mario haluaa nyt keskittyä täysin pelaamiseen Nicen joukkueessa, mutta myös Italian maajoukkue on aina hänen mielessään. Nizzassa on hyvin lämmin tunnelma ja hyvä joukkue, uskomme, että tämä on Mariolle täydellinen ympäristö.

Aikamoista puhetta miehestä, joka teki kahden kauden aikana AC Milanille 30 maalia vuosina 2012-2014, mutta on romahtanut sittemmin: kahden viime kauden aikana hän on tehnyt pelaamissaan seuroissa kaikissa kilpailuissa vain kuusi maalia. Edellisestä Italian maajoukkuekutsustakin on aikaa jo kaksi vuotta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!