© Kuva: Getty Images

Arsenalin tähtihyökkääjä sivussa Hull-ottelusta – tuore hankinta palaa avaukseen

Arsenal kohtaa lauantain Valioliiga-kierroksella Hull Cityn. ”Tykkimiehet” joutuvat pelaamaan ilman tähtihyökkääjäänsä Olivier Giroud’ta, joka on sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Giroud tuli viime tiistaina Mestarien liigan ottelussa PSG:tä vastaan kentälle vaihdosta, mutta katseli kahta keltaista korttia ja joutui suihkun puolelle. Giroud on loukannut isovarpaansa, eikä Arsenal halua ottaa riskiä ranskalaisen suhteen, joten miestä lepuutetaan lauantain ottelussa.

Arsenalin kesän hankinta Granit Xhaka palaa avauskokoonpanoon istuttuaan edellisen Valioliiga-kamppailun vaihtopenkillä Southamptonia vastaan. Xhaka pääsi myös Mestarien liigan kamppailussa irti pelaten reilu 20 minuuttia PSG:tä vastaan.

Hull – Arsenal -ottelu alkaa kello 17 Suomen aikaa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!