© Kuva: Getty Images

Arsenalista lainalle potkittu Jack Wilshere: ”Haluan todistaa kaikille”

Arsenalista lainattu Jack Wilshere teki debyyttinsä Bournemouthin paidassa, kun Eddie Howen miehistö otti kauden avausvoittonsa WBA:sta.

Wilshere pääsi kentälle 63. minuutilla.

– Tiedän hyvin, että ainoa kysymysmerkki tällä hetkellä on pelikuntoni. Toivottavasti pääsen pelaamaan pian mahdollisimman paljon. Haluan todistaa kaikille ja saada urani jälleen lentoon, Wilshere kertoi Bournemouthin nettisivuilla.

– Lainapestini idea oli saada mahdollisimman paljon pelejä, siksi tulin tänne. Oli hyvä saada puoli tuntia peliaikaa, pääsin kiinni siihen, kuinka nämä pojat pelaavat. Pelitapa on aika samanlainen kuin Arsenalilla. Olen varma, että sopeudun nopeasti tähän joukkueeseen.

– Pelasin aluksi kymppipaikkaa ja sitten laidalla. Se rooli käy minulle hyvin ja pelaan mielelläni myös alempana. Millä tahansa näistä pelipaikoista, kunhan se auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon, Wilshere pohti.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!