© Kuva: Getty Images

Belgialaiskärki paljasti syyn, miksi jäi Evertoniin: ”Toivottavasti myös he kunnioittavat minua”

Evertonin belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku jäi Evertoniin, vaikka hänestä oltiin kiinnostuttu niin Chelseassa kuin Juventuksessakin. Siirto saattaa olla kuitenkin edessä ennemmin tai myöhemmin.

Chelsea oli kiinnostunut hankkimaan entisen pelaajansa takaisin, mutta Everton ei halunnut päästää Lukakua menemään. Toinen vaihtoehto oli siirto Juventukseen, mutta myös se kariutui lopulta.

Everton ei pelaa tällä kaudella kansainvälisiä turnauksia, joka jäi kaivelemaan Lukakua.

– Se hieman harmittaa, mutta olen sellainen ihminen, joka uskoo, että kaikella on syynsä, Lukaku sanoi Het Nieuwsblad –lehdelle.

– Jäin Evertoniin, koska mielestäni oli liian aikaista siirtyä Italiaan, ja minulla on mennyt mukavasti täällä. Tiesin kyllä, että minusta oltiin kiinnostuttu muissa seuroissa, mutta oli nopeasti selvää, ettei Everton halunnut luopua minusta, Lukaku jatkoi.

Everton on huhujen mukaan tarjoamassa Lukakulle uutta jatkosopimusta, tämän hetkistä sopimusta on jäljellä vielä kolme kautta. Lukaku on keskustellut asiasta agenttinsa Mino Raiolan kanssa.

– Kerroin mielipiteeni asiasta Minolle. Meidän täytyy tehdä päätös, joka on parhaaksi minulle. En pelaa rahan takia, vaan haluan voittaa palkintoja. En myöskään ole sellainen pelaaja, joka alkaa käyttäytymään huonosti, jos joukkue ei päästä minua pois, Lukaku sanoi.

Belgialaistähden puheista on helppo tehdä sellainen johtopäätös, että siirto tapahtuu ennemmin tai myöhemmin.

– Pyrin pysymään rauhallisena ja kohtelemaan joukkuettani kunnioituksella. Toivottavasti myös he kunnioittavat minua, ja voin lähteä (aikanaan) ovesta ulos, Lukaku sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!