© Kuva: Getty Images

Belgian uusi päävalmentaja hehkutti avausvoittoa: ”Uusi pelisysteemi toimii jo nyt”

Belgia kävi hakemassa MM-karsinta-avauksestaan kolme pistettä, kun se voitti Kyproksen vieraissa 3-0. Uusi päävalmentaja Roberto Martinez oli tulokseen tyytyväinen.

Romelu Lukaku iski ensin kahdesti ja Yannick Carrasco sinetöi voiton ottelun lopussa. Tulos oli hyvä, sillä viimeisessä harjoitusottelussa Saksa oli vienyt Belgiaa mennen tullen 2-0-voitollaan.

– Emme odottaneet helppoa peliä haastavissa oloissa, mutta voitimme tämän ottelun selvästi kolmella maalilla. Lisäksi missasimme rangaistuspotkun ja pari muutakin loistopaikkaa, Martinez sanoi ESPN:n mukaan ottelun jälkeen.

– Uusittu puolustuslinjamme ei päästänyt maaliakaan, mihin olen tyytyväinen. Puolustus toimi juuri kuten olin suunnitellutkin.

– Olimme mielestämme hyviä nimenomaan joukkueena. Parannettavaa toki on, mutta pelaajat pääsivät uuteen pelisysteemiin mielestäni hyvin sisälle jo nyt, se tuntuu toimivan. Olen tyytyväinen pelaajien asenteeseen ja sitoutumiseen. Avausvoitto vieraissa on tärkeää karsinnan jatkon kannalta, Martinez sanoi.