© Kuva: Getty Images

Carlos Tevez suivaantui argentiinalaiselle medialle – syytti pelikiellosta toimittajia: ”Saatan lopettaa”

Argentiinassa Boca Juniorsin joukkueessa nykyisin pelaava Carlos Tevez menetti malttinsa saatuaan kolmen ottelun pelikiellon. Tevez syytti pelikiellosta toimittajia ja uhkaili lopettavansa jalkapallon.

32-vuotias hyökkääjä, joka menestyi myös Euroopan kentillä muun muassa Juventuksessa ja Manchester Cityssä, kritisoi kovaan ääneen argentiinalaista jalkapalloa ja sitä seuraavaa mediaa.

– Pelikielto, jonka sain, oli toimittajien antama, ei valiokunnan. He painostivat antamaan minulle kolmen ottelun pelikiellon, Tevez sanoi Fox Sportsille.

Tevez sai Belgranoa vastaan pelatussa ottelussa ensin keltaisen kortin rumasta taklauksesta, jonka jälkeen hän sai vielä toisen keltaisen kortin valitettuaan tuomarille päätöksestä. Argentiinan liitto antoi tapauksesta kolmen ottelun pelikiellon argentiinalaiselle.

– Nautin jalkapallosta, mutta en kaikesta siihen liittyvästä. Jos pelaamme tasapelin, Boca on kriisissä, River Plate ei niinkään. Jos he pelaavat tasapelin, se on hyvin pelattu ja kaikilla on mukavaa, Tevez selitti.

– Saatan lopettaa tämän vuoden lopussa. Harkitsen sitä, Tevez täräytti loppuun.

Lähde: goal.com