© Kuva: Getty Images

Celtic-valmentaja 0-7-tappion jälkeen: ”En olisi voinut vaatia joukkueeltani enempää”

Cletic sai kotikentällään FC Barcelonalta eilisessä Mestarien liigan ottelussa melkoisen oppitunnin jalkapallosta. Skotlannin mestari hävisi Barcelonalle peräti 7-0.

Täksi kaudeksi Celticin peräsimeen tullut entinen Liverpool-käskijä Brendan Rodgers ei moittinut pelaajiaan median edessä, vaikka tulos olikin murhaava. Rodgers näki, että ottelun käännekohta oli Celticin missaama pilkku 24. minuutilla.

Moussa Dembele hankki Celticille rankkarin ja asettui itse pallon taakse. Barca-maalivahti Marc-Andre ter Stegen venyi kuitenkin pallon tielle.

– Kaikkia kunnia maalivahdille. Se oli tilanne, joka meidän olisi pitänyt hyödyntää. Jos pallo olisi mennyt verkon perukoille, olisimme saaneet siitä paljon energiaa. Mielestäni se oli (ottelun) käännekohta, Rodgers sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Tauolle mentiin vain 0-2-lukemissa, mutta toinen puoliaika olikin sitten melkoista Barca-näytöstä. Lionel Messi viimeisteli hattutemppunsa ja syötti yhden maalin, kun kollega Neymar teki yhden itse ja syötti peräti neljä osumaa. Luis Suarez säesti parivaljakkoa tekemällä itse kaksi ja syöttämällä yhden.

– Ei ammattilaistasolla halua hävitä tuollaisilla lukemilla, vaikka pelaisikin maailman huippupelaajia vastaan. Tänään huippujoukkue voitti, mutta en olisi voinut vaatia joukkueeltani enempää, Rodgers jaksoi pysyä positiivisena murskajaisten jälkeen.

Lähde: mirror.co.uk