© Kuva: Getty Images

David Moyesin ura kaameassa syöksykierteessä – tuleeko taas potkut?

Evertonissa aikanaan loistojälkeä tehnyt 53-vuotias David Moyes on nyt manageriurallaan todella haastavan paikan edessä.

Hän siirtyi Evertonista Manchester Unitedin manageriksi Sir Alex Fergusonin jälkeen, mutta sai potkut kahdeksassa kuukaudessa. Seuraava osoite oli La Ligan Real Sociedad, mutta sielläkin Moyes kesti lauteilla alle vuoden.

Nyt hän on Sunderlandin managerina, mutta kausi on alkanut surkeasti. Neljästä liigaottelussa on koossa vain yksi vaivainen piste, maanantaina Moyesin entinen seura Everton kävi hakemassa helpot pisteet Stadium of Lightilta maalein 3-0.

Moyes on voittanut nyt 22 edellisestä ottelustaan ainoastaan kolme, joten voittoprosentti on murheellinen 13,6.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!