© Kuva: Getty Images

Diego Costa osuu jälleen: ”Tiesin että maaleja alkaa vielä tulla”

Kiistelty Chelsean hyökkääjä Diego Costa oli yksi Espanjan tähdistä, kun Liechtenstein poistui MM-karsinta-avauksestaan surullinen 0-8-selkäsauna niskassaan.

Costan viime kausi Chelseassa oli erittäin vaikea – mutta niin se oli koko joukkueelle. Maajoukkueessa Costan edellisestä maalista oli kulunut jo liki kaksi vuotta. Nyt niitä tuli kaksi.

– Tiesin koko ajan, että maaleja alkaa vielä tulla. Kiitos siitä kuuluu paitsi valmentajalle, myös pelikavereilleni. He eivät ole hylänneet minua missään vaiheessa, vaan tukeneet hienosti koko ajan. Nyt kaikki tuntuu taas toimivan hienosti, Costa sanoo AS:lle.

– Itseluottamus on hyökkääjälle kaikkein tärkeintä, joten maaleja on tultava. On ihan normaalia, että kritiikkiä tulee, jos maaleja ei synny. Nyt tunnen kuitenkin olevani taas vahva ja valmis pelaamaan urani parasta jalkapalloa, Costa sanoi.