© Kuva: Getty Images

Espanjan korkein oikeus: Neymar uudestaan petos- ja korruptiotutkintaan

Espanjan korkein oikeus kertoo aloittavansa uudelleen tutkinnat Neymarin ja tämän isän korruptio- ja petostapauksesta.

Neymarin ja tämän isän syytettiin vastaanottaneen osan Neymarin kolmen vuoden takaisesta ostohinnasta salaa brasilialaiselta sijoitusyhtiö DIS:ltä, joka omisti 40 prosenttia Neymarin pelaajaoikeuksista kaupan aikaan. Neymar siirtyi kolme vuotta sitten brasilialaisesta Santosista Barcelonan riveihin.

Heinäkuussa syytteet hylättiin, mutta nyt Espanjan korkein oikeus jatkaa tutkintoja saatuaan uusia tietoja kaupasta. Uusien tietojen mukaan Neymar olisi ollut tietoinen rahojen kanavoimisesta DIS-yhtiön ohi.

Barca-luotsi Luis Enrique vakuutteli, että seura ja pelaaja hoitavat tilanteen parhaan mukaan.

– Jos joku pelaaja tai joku seura tietää miten asia pitää selvittää, se on Neymar ja Barcelona, Enrique sanoi Sport-lehden mukaan.