© Kuva: Getty Images

Ex-Liverpool-manageri puolusteli potkut saanutta Sam Allardycea – lisää paljastuksia tulossa?

Liverpoolista potkut viime kaudella saanut Brendan Rodgers asettui kollegansa Sam Allardycen tueksi. Allardyce sai potkut Englannin maajoukkuevalmentajan paikalta hämäräpuuhien takia, joista manageri jäi kiinni liikemiehiksi tekeytyneille toimittajille.

Rodgersin mielestä toimittajien salakuvaaminen ja neuvotteluiden sopiminen oli törkeää taktikointia, jonka tarkoituksena oli savustaa Allardyce ulos Englannin peräsimestä.

– Tuo oli taktikointia. Raukka on aloittamassa työtään. On mielestäni häpeällistä tehdä tuolla tavalla ammatissaan, mutta siihen minulla ei ole enempää sanottavaa, Rodgers kritisoi toimittajia Sky Sportsille.

Sky Sportsin mukaan The Telegraph -lehti tulee vielä tällä viikolla paljastamaan toisenkin managerin, joka on tehnyt yhteistyötä peitetehtävissä olleiden toimittajien kanssa. The Telegraphin viimeisten tietojen mukaan peräti kahdeksan nykyistä tai entistä Valioliiga-manageria on ottanut lahjuksia vastaan pelaajasiirtojen yhteydessä.

Rodgers kiisti olevansa yksi heistä, mutta ei myöskään halunnut kommentoida asiaa enempää.

– Kuulin tuosta aamulla, mutta minulla ei ole mitään lisättävää siihen, Rodgers sanoi.

Rodgers työskentelee tällä hetkellä Skotlannissa Celticin managerina. Celtic kohtaa tänään Mestarien liigan ottelussa Manchester Cityn.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!