© Kuva: Getty Images

Ex-Valioliiga-manageri tulistui suojattinsa juhlimisesta: ”Hänen pitää aikuistua nopeasti”

Uutisoimme eilen Aston Villan Jack Grealishin juhlimisesta, josta seura aloitti sisäisen tutkinnan samantien. Mestaruussarjassa pelaavan Aston Villan manageri Roberto Di Matteo ei hyväksynyt 21-vuotiaan suojattinsa tekosia, mutta ei vielä ottanut kantaa jatkotoimenpiteisiin.

Grealish oli juhlinut hotellihuoneessaan railakkaasti Ipswich-ottelun jälkeen yömyöhään. Hotellin muut asukkaat olivat valittaneet melusta ja vaatineet rahojaan takaisin hotellilta.

– Tutkinta on kesken. En voi vielä vahvistaa, onko hän käytettävissä vai ei (seuraavassa ottelussa). Yleisesti voin sanoa sen, että jokaisen pelaajan täytyy oppia, mitä huippu-urheilijan elämä vaatii. Hänen täytyy aikuistua todella nopeasti, Di Matteo sanoi Guardianille.

Grealish on ollut ennenkin otsikoissa juhlimisestaan.

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta. Jos hän haluaa tehdä uran jalkapallossa, hänen täytyy lopettaa. Olen pettynyt, odotan jokaisen pelaajan käyttäytyvän ammattimaisesti jokaisessa tilanteessa. Kun tutkinta on tehty ja meillä on kaikki faktat tapahtuneesta, teemme tarvittavat kurilliset päätökset, Di Matteo totesi.

Di Matteo toimi Chelseassa managerina vuonna 2012 oltuaan sitä ennen seurassa apuvalmentajana.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!