© Kuva: Getty Images

FC Barcelona haluaa Arsenal-sensaation – uutta sopimusta sorvataan vauhdilla

Arsenal-paidassa täydet minuutit tällä kaudella laitapuolustajana urakoinut Hector Bellerin on Sport-lehden mukaan FC Barcelonan toivelistan kärjessä. Arsenal ei halua kuitenkaan päästää 21-vuotiasta lupausta käsistään helpolla.

Barcelona on seurannut nuorukaista jo useita kuukausia, ja seura oli yhteydessä Belleriniin jo ennen kesää. Nyt Barcelona-luotsi Luis Enrique on valmis tekemään päättäväisiä toimia tuodakseen Bellerinin Camp Noulle.

Arsenal ei kuitenkaan halua päästää nuorta timanttiansa helpolla käsistään. Bellerinin sopimus Arsenalin kanssa on voimassa kesään 2019, mutta seura valmistelee kovaa vauhtia uutta jatkosopimusta espanjalaisen kanssa. Tarkoituksena on sitouttaa Bellerin pitkäksi ajaksi Lontooseen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!