© Kuva: Getty Images

FC Barcelona vaikeuksissa ilman Lionel Messiä – kylmää vettä niskaan Saksassa

Borussia Mönchengladbach isännöi Mestarien liigan lohkovaiheen toisen kierroksen ottelussa suurta ja mahtavaa FC Barcelonaa. Mönchengladbachin avauskierroksen rökäletappio Manchester Citylle on ilmeisesti jätetty taakse, sillä nyt saksalaiset ovat antamassa kovaa opetusta Barcalle.

Mönchengladbach siirtyi johtoon ottelun 34. minuutilla. Thorgan Hazard kaatoi kylmää vettä Barcan niskaan nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Thorgan Hazardin hieman tunnetumpi isoveli Eden Hazard pelaa Chelseassa.

Barcelona pelaa ilman loukkaantunutta supertähteään Lionel Messiä, eikä meno ainakaan maalien muodossa ole ollut kovin vakuuttavaa vielä. Barcelona on hallinnut palloa odotetusti, mutta vielä eivät ainakaan maalintekoyritykset ole tuottaneet tulosta.

Mönchengladbach johti ottelu tauolle mentäessä 1-0.