© Kuva: Juha Tamminen

HJK:n tuska syveni FC Interin vieraana – Njazi Kuqi sankarina

HJK koki jo toisen tappionsa tämän viikon aikana, kun FC Inter kaatoi helsinkiläissuuruuden kotonaan 3-2. Interin sankari oli maalitykki Njazi Kuqi, joka teki kaksi osumaa.

– Hyvin saatiin niistä paikoista tehtyä maalit, joista emme ole aikaisemmissa otteluissa onnistuneet. Aivan loistava buusti koko joukkueelle, Kuqi hehkutti ISTV:n haastattelussa.

FC Inter johti ensimmäisen puoliajan jälkeen ottelua jo 2-0. Turkulaiset siirtyivät 17. minuutilla 1-0-johtoon Kennedy Nwangangan maalilla. Kuqi teki ottelun ensimmäisensä ennen taukoa.

HJK kavensi 53. minuutilla, kun Akseli Pelvas toi helsinkiläiset maalin päähän. Kuqi jatkoi maalitehtailuaan komealla tsipillä reilun tunnin kohdalla. Pelvas toi HJK:n vielä maalin päähän rankkarista 73. minuutilla.

– Ei tosiaan ollut hyvä tulos. Liian paljon pieniä virheitä tehtiin. Täytyy nollata nämä pari viime peliä nyt. Totta kai se vaikuttaa, kun pelataan kolmen päivän välein näitä otteluita, mutta sama se on muillakin, Pelvas sanoi

HJK johtaa tappiosta huolimatta sarjaa, mutta toisena oleva IFK Mariehamn on pelannut kaksi ottelua HJK:a vähemmän.

Voitto oli Interille elintärkeä sarjassa säilymisen kannalta. HIFK voitti myös oman ottelunsa, joten Inter ja HIFK ovat yhtä tasapisteissä karsijan paikalla.

Veikkausliiga-tulokset perjantaina:

FC Inter – HJK 3-2
FC Lahti – KuPS 1-1
HIFK – PS Kemi 3-1
Ilves – VPS 0-0
RoPS – PK-35 Vantaa 1-0