© Kuva: Getty Images

Hulppea määrä miljoonia – Valioliigaseuran erottama manageri kierii rahassa!

Roberto Martinezin voi hyvällä syyllä sanoa kierivän rahassa, sillä sen verran hulppean erorahan mies sai Evertonilta.

Liverpool Echo -lehden mukaan Martinez sai jopa yli 10 miljoonaa puntaa potkuistaan, jotka tapahtuivat viime toukokuussa kolme vuotta ennen diilin umpeutumista. Martinez oli saanut ujutettua kontrahtiinsa klausuulin, joka salli erottamisen ainoastaan jättisumman maksamisella.

Belgian maajoukkuetta nykyään koutsaava Martinez oli saada aluksi jopa 12 miljoonaa puntaa, mutta riippumattomassa tuomioistuimessa olleet osapuolet päätyivät summaan, joka on 10 miljoonan ja 11 miljoonan punnan välillä.

Evertonille Martinezin erottaminen tuli vieläkin kalliimmaksi, sillä seura joutui irrottamaan tilalle hankitun Ronald Koemanin Sothamptonista viiden miljoonan punnan korvauksella.

Everton ottanee tapauksesta opiksi, sillä seura teki Martinezin kanssa pidennetyn jatkon jo ensimmäisen hyvin menneen kauden jälkeen. Uusi diili tehtiin kesällä 2014, jolloin Martinezin aiempaa sopimusta oli vielä kolme vuotta jäljellä. Tuolloin hänen kanssaan tehtiin viiden vuoden jatko, joka maksoi nyt seuralle useita ylimääräisiä miljoonia.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!