© Kuva: Getty Images

Hurja huhu: Valioliiga-jätti haluaa tosissaan Gareth Balen – palkka hipoisi taivaita

Niin hurjalta kuin se kuulostaakin, mutta Manchester United haluaa tosissaan Real Madridin walesilaistähti Gareth Balen. Real Madrid osti Balen silloisella ennätyssummalla, 102 miljoonalla eurolla, Tottenhamista vuonna 2013.

Balella on sopimus Real Madridin kanssa vuoteen 2019 asti, mutta tietojen mukaan ManU haluaisi Balen useiksi vuosiksi Old Traffordille. Espanjalaisen OK Diarion mukaan ManU on keskustellut Balen agentin kanssa ja tarjonnut hänelle huimaa palkkaa.

Tietojen mukaan ManU olisi valmis maksamaan Balelle yli 20 miljoonaa euroa, ja kyseinen summa jäisi Balelle käteen verojen jälkeen.

Real Madrid on tehnyt aiemmin selväksi, ettei se halua luopua tähtipelaajastaan. Bale iski viime kaudella 23:ssa La Liga -ottelussa 19 maalia. Tällä kaudella 27-vuotias hyökkääjä on tehnyt kahdessa ottelussa kaksi maalia.

Real Madridin presidentti Florentino Perez on sanonut aiemmin, ettei aio tehdä Balesta seuran kovapalkkaisinta pelaajaa. Palkka voi olla siis ainoa keino neuvotella Bale takaisin Valioliiga-kentille ManU-paitaan.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!