© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien Perparim Hetemaj jälleen otsikoissa

Huuhkajien Perparim Hetemaj on jälleen otsikoissa.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Hetemaj odottaa FIFA:lta vihreää valoa, jotta mies saisi kuulla mahdollisuudestaan vaihtaa Kosovon maajoukkueeseen.

Tosin Kosovon päävalmentaja Albert Bunjaku sanoi aiemmin, että Hetemaj olisi jo päätöksensä tehnyt. Bunjaku on siinä käsityksessä, että Hetemaj jatkaisi sittenkin Huuhkajissa. Hetemaj’n suusta kommenttia ei ole kuulunut.

Hetemaj jättäytyi suosiolla pois maanantaisesta MM-karsintapelistä Kosovoa vastaan, mikä on täysin ymmärrettävää. Tekee hän mahdollisen maajoukkuevaihtoa puoltavan lausunnon jälkeen minkä päätöksen tahansa, nousee siitä iso kohu. Tilanne tulee olemaan äärettömän tunteellinen ja vaikea.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!