© Kuva: Juha Tamminen

Ilves yhä mitalitaistelussa: ”Tuntuu loistavalta”

Ilves roikkuu edelleen Veikkausliigan mitalitaistelussa mukana. Se on nyt vain pisteen päässä VPS:stä ja KuPS:ista voitettuaan perjantaina RoPS:in 2-1.

Ilveksen maalintekijöinä kunnostautuivat Lauri Ala-Myllymäki ja Emile Paul Tendeng. Päävalmentaja Jarkko Wiss hehkutti ottelun jälkeen Ilveksen nettisivuilla.

– Voitto mahdollistaa sen, että olemme edelleen mukana siellä mitalitaistossa ja se tuntuu loistavalta. Mielestäni lähdimme hyvin peliin ja saimme vietyä ottelua meidän ehdoilla. Olisimme voineet johtaa enemmänkin avausjakson jälkeen.

– Toisen jakson alku oli meiltä huono ja me passivoiduimme. Sitten aloimme taas pelata rohkeammin. Kurinalaisesti ja sisukkaasti taisteltiin loppuun ja kiitos pelaajille! Vaikea vastustajahan RoPS on, Wiss sanoi