© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho antoi Wayne Rooneylle anteeksi – vai antoiko?

Jose Mourinho ja Wayne Rooney kävivät kiivasta sanaharkkaa Manchester Unitedin harjoituksissa maanantaina.

Mourinho kielsi Rooney arvostelemasta muita joukkueen pelaajia ennen kuin hänen omat peliesityksensä paranevat. Tunnelma oli kaksisuuntaisen kireä. Rooney istui viikonloppuna penkillä, kun ManU voitti loistavan esityksen jälkeen Leicesterin 4-1.

Sky Sportsin tietojen mukaan Mourinho päästää kuitenkin Rooneyn avauskokoonpanoon torstain Eurooppa-liigan ottelussa Zorya Luhanskia vastaan.

Ilo on kuitenkin lyhytaikainen, sillä Skyn tietojen mukaan Mourinho on jo päättänyt, että Rooney putoaa jälleen penkille sunnuntain liigaottelussa Stokea vastaan. Joukkueen kapteeni on tehnyt tällä kaudella vain yhden maalin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!