© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho raivosi valmennustiimilleen: ”Yksityiskohdat on hoidettava!”

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho kävi kuumana torstaina, kun ManU voitti kotonaan ukrainalaisen Luhanskin hikisesti 1-0 Eurooppa-liigassa.

Mourinhon mielestä Paul Pogballe annettiin ennen ottelua vääriä ohjeita ja hän raivosi The Sunin mukaan etenkin analyytikko Giovanni Serralle ja apulaiselleen Rui Farialle vaihtopenkillä ennen ottelua.

Paul Pogba näyttikin hämmentyneeltä, kun hänelle annettiin yhtäkkiä uusia ohjeita.

– Kyse oli erikoistilanteiden ryhmityksistä, koska vastustaja olikin muuttanut joukkuettaan aivan viime hetkillä. Paul oli hyvin hämmentynyt ja totta kai minä odotan apulaisiltani, että he selvittävät tällaiset yksityiskohdat ajoissa, Mourinho kertoi Mail Onlinelle.