© Kuva: Getty Images

Kasper Hämäläisen seuralle sanktiot – UCL-peli Real Madridia vastaan ilman yleisöä!

UEFA on rangaissut Kasper Hämäläisen seuraa Legia Varsovaa, koska ottelussa Borussia Dortmundia vastaan järjestysmiehet eivät saaneet katsojia kuriin.

Niinpä kauan odotettu kohtaaminen Real Madridin tähtisikermää vastaan 2.11. jää nyt kotiyleisöltä näkemättä.

UEFA:n kurinpitokomitean mukaan järjestyshäiriöt kuten ilotulitteet, rasistinen huutelu, tavaroiden heittely kentälle ja poistumisteiden tukkeutuminen stadionilla aiheuttivat rangaistuksen. Seura sai lisäksi 80 000 euron sakot.

Häävisti ei ole mennyt nurmellakaan. UCL:n avauksessa tuli kiukaaseen Dortmundilta 0-6 ja eilen 0-2 Sporting Lissabonilta. 13 viime pelistään Legia on voittanut vain kaksi ja viime kauden mestarijoukkue on romahtanut Puolan Ekstraklasassa jo sijalle 14.