Katso kuvat: Arsenal-hyökkäjä avautui punaisesta kortistaan: ”Turhauttavaa”

Arsenal ja PSG tasasivat pisteet eilen illalla käydyssä Mestarien liigan avauskierroksen ottelussa Pariisissa maalein 1-1. Arsenalin ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud ei ehtinyt pitkään olla kentällä, kun hän näki jo punaista.

Giroud’lla sekä riitapukarillaan Marco Verrattilla oli keltainen kortti jo allaan. Giroud tuli kentälle toisella puoliajalla reilun tunnin kohdalla. Ranskalainen sai ensimmäisen korttinsa 88. minuutilla. Verratti näki keltaista jo ottelun kahdeksannella minuutilla.

Toisen puoliajan lisäajalla tilanne eskaloitui. Giroud tuli hieman Verrattin juoksulinjalle ja auttoi kädellä italialaisen maahan. Sen jälkeen tönittiin puolin ja toisin. Päätuomari Viktor Kassai antoi tilanteesta lopulta molemmille pelaajille keltaisen kortin.

– Estin Verrattia ja hän heittäytyi maahan, en ymmärrä. Marquinhos (PSG) tönäisi minua takaa päin, enkä ymmärrä, miten hän (Verratti) kaatui toisen kerran, Giroud ihmetteli.

Molemmat pelaajat saivat lähteä tilanteesta suihkuun saatuaan toiset varoitukset.

– Turhauttavaa, varsinkin, kun en tiedä, näkikö tuomari, mitä siinä tapahtui. Yllätyin todella hänen käyttäytymisestään. Giroud harmitteli.

Katso galleriastamme tilanteen kulku kuvina painamalla kuvan oikeassa reunassa olevasta nuolesta seuraavaan kuvaan.

Lähde: goal.com