© Kuva: Getty Images

Kulisseissa tapahtuu: Bayern München valmistelee pestiä Jürgen Klopille – suostuuko entisen verivihollisen riveihin?

Saksan jättiläisseura Bayern München kaavailee Liverpool-luotsi Jürgen Kloppista seuraajaa Carlo AncelottilleDaily Star väittää.

Vastikään kuuden vuoden sopimuksen Liverpoolin kanssa solminut Klopp on lehden mukaan Bayern-johdon ykkösehdokas joukkueen peräsimeen, kun Ancelotti lopettaa Münchenissä. Tällä haavaa Ancelottin odotetaan jatkavan Bayernissa kauden 2017–2018 loppuun.

Vielä hetkeen ei valmentajanvaihdosta ole odotettavissa. Klopp viihtyy  Liverpoolissa hyvin ja joukkueen peli on kulkenut saksalaisen alaisuudessa hyvin.

Bayernilaiset uskovat silti, ettei Klopp pysty vastustamaan Bayernin tarjousta, kun Ancelotti jättää seuran. Daily Starin mukaan Bayernin organisaatio on jo aloittanut valmistelut, joiden olisi tarkoitus johtaa aikanaan Kloppin saapumiseen Bayerniin.

Kysymykseksi jää, suostuuko vuosia Dortmundia valmentanut Klopp siirtymään entisen verivihollisensa leipiin.

Dortmundissa rakastettu Klopp muistanee entisten pelaajiensa Dortmundissa saaman vastaanoton, joka heitä on odottanut Dortmundista Bayerniin loikatessa. Hirmuisan vihellyskonsertin ja yleisön ivan ovat saaneet kokea muun muassa Mario Götze ja Robert Lewandowksi, jotka siirtyivät suoraan Dortmundista Bayerniin.

Bayern on aloittanut Bundesliiga-kauden totutun ylivoimaisesti, ja Mestarien liigassakin on taskussa jo yksi murskavoitto. Keskiviikkona Viasat ja Viaplay näyttävät saksalaisten haastavimman alkulohko-ottelun, kun Bayern on Atletico Madridin vieraana.