© Kuva: Getty Images

Kuva: Manchester Unitedin pelaaja myöhästyi melkein lennolta – poliisin kyydilla lentokentälle

Manchester Unitedin Hollannin reissu oli täydellinen pannukakku, kun se hävisi Eurooppa-liigan avauksen Feyenoordilla 0-1. Reissusta meinasi tulla myös todellinen katastrofi eräälle pelaajalle.

Rotterdamin poliisin mukaan eräs ManU:n pelaaja, jonka nimeä ei mainittu, oli lähellä myöhästyä lennolta doping-testauksen takia. Pelaajalla oli ollut vaikeuksia doping-näytteen antamisen kanssa, kun muu joukkue oli jo häipynyt stadionilta lentokentälle.

Rotterdamin poliisi kuitenkin osoitti vieraanvaraisuutensa, ja moottoripyöräpoliisi antoi pelaajalle yksityiskyydin lentokentälle. Näinköhän sama olisi tapahtunut, mikäli ManU olisi käynyt ryöväämässä täyden pistepotin Feyenoordin vieraana.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!