© Kuva: Getty Images

Lehti: Manchester City yrittää kaapata Juventuksen avainpelaajan

Manchester City hakee vahvistusta puolustuspäähänsä Juventuksen luottopuolustajasta Leonardo Bonuccista, väittää englantilainen The Sun.

Cityn viimeisin takaisku puolustuslinjaan tuli tällä viikolla, kun joukkueen kestoloukkaantuja Vincent Kompany loukkasi reitensä ottelussa, jossa hän pelasi ensimmäistä kertaa keväisen loukkaantumisensa jälkeen.

Manchesterilaisjoukkue yritti saada Bonuccia riveihinsä jo viime siirtoikkunassa, mutta Juventuksen puolustajalleen asettama valtava, liki 60 miljoonan euron hintalappu pysäytti Cityn tuolloin.

Sunin mukaan City aikoo nyt uudelleen yrittää saada Bonuccia Englantiin, kun Kompany joutuu takaisin sairastuvalle. City-luotsi Guardiola on aiemmin kommentoinut pitävänsä Bonuccia yhtenä suosikkipelaajistaan.

Vaikka City saisi vakuuteltua Juventuksen myymään Bonuccin, saattaa seuralle tulla este pelaajan saamisessa riveihinsä, koska brittijoukkueen uhkana on siirtopanna alaikäisen pelaajan kaupan vuoksi. Joukkueen tuoreimman hankinnan Benjamin Garren Citylle myynyt argentiinalaisjoukkue nimittäin teki valituksen Cityn toimista nourukaisen kaupassa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!