© Kuva: Getty Images

ManU-maalivahti ylistää Jose Mourinhon kesän yllätyshankintaa: ”Yllättänyt kaikki”

Manchester Unitedin kesän hankinnoista isoimman valokeilan on varastanut tietysti Paul Pogba ja Zlatan Ibrahimovic. Jose Mourinhon hattuun sulka nousee silti 22-vuotiaan Eric Baillyn hankinnasta.

Norsunluurannikkolainen keskuspuolustaja on lyönyt ällikällä kaikki, myös seuran omat pelaajat.

– Bailly oli loistava hankinta. Hän on tullut sisään ja yllättänyt meidät kaikki, ManU:n maalivahti David De Gea kehui Daily Mailille.

Bailly on pelannut täydet minuutit tämän kauden kaikissa Valioliiga-otteluissa ja oletettavasti on myös avauskokoonpanossa Manchester Cityä vastaan ensi lauantaina. De Gea ihmetteli Baillyn valmiutta hypätä Villarrealista Manchester Unitedin johtavaksi puolustajaksi.

– Muistan, kun minä tulin Englantiin. Uskokaa minua, se voi olla vaikeaa aluksi, mutta hän suorastaan lentää. Hän on hyvässä kunnossa, vahva, teknisesti luotettava ja todella nopea, De Gea luetteli.

ManU maksoi Baillysta 30 miljoonaa puntaa, mutta ainaki alkukausi on osoittanut puolustajan olevan jokaisen pennin arvoinen. Bailly ei vielä puhu kovin hyvin englantia De Gean mukaan, mutta pärjää hyvin espanjan ja ranskan kielellä.

– Meillä on paljon espanjalaisia pukukopissa ja Pogba puhuu toki ranskaa, De Gea kertoi.

Lähde: express.co.uk

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!