ManU-sensaatio astumassa Wayne Rooneyn varpaille: ”Pystyn pelaamaan siinä”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Manchester United -luotsi Jose Mourinholla riittää mietittävää kokoonpanonsa kanssa. Varsinkin kymppipaikka tuottaa Mourinhon jo ennestään harmaaseen kuontaloon uusia harmaita hiuksia.

Wayne Rooney ei ole vakuuttanut alkukaudella pelatessaan kärjen alla kymppipaikalla. Mourinho onkin suunnitellut penkittävänsä kapteeninsa (lue uutinen). Viime viikolla pelatussa Eurooppa-liigan ottelussa Paul Pogba pelasi kymppipaikalla, mutta tulokset jäivät laihaksi, kun Feyenoord voitti ottelun 1-0.

ManU:n alkukauden selkein onnistuja on ollut 18-vuotias Marcus Rashford, joka on täräyttänyt jo kaksi osumaa Valioliigassa. Rashford pelasi ManU:n nuorisoakatemian joukkueessa kymppipaikkaa, ja saattaa olla, että nuorukainen astelee ensi lauantaina Leicester Cityä vastaan kymppipaikalle.

– En kadu, että pelasin silloin (akatemiassa) kymppipaikkaa, koska se tarkoittaa, että pystyn pelaamaan siinä myös nyt, jos tarvitsee, Rashford sanoi Inside Unitedille.

Rashford on pelannut ManU:ssa linkkinä ja puhtaana kärkenä, mutta kymppipaikalle hänellä ei ole ollut vielä asiaa.

– Minulla on paljon mahdollisuuksia, missä voin pelata. Olen katsonut ylöspäin sellaisia pelaajia, jotka pystyvät haastamaan, luomaan tilanteita ja tekemään maaleja myös, Rashford sanaili.

Lähde: goal.com

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliPep Guardiola armottomana: ”Hän ei pelaa ennen kuin agentti pyytää anteeksi”
Seuraava artikkeliKilpailijaseuran valmentaja vakuutti Pep Guardiolan uuden hankinnan siirtymään Manchester Cityyn