© Kuva: Getty Images

ManU-sensaatio Marcus Rashford idolistaan: ”Se teki minuun suurimman vaikutuksen”

Manchester Unitedin 18-vuotias sensaatiohyökkääjä Marcus Rashford kertoi katsoneensa nuorena poikana Cristiano Ronaldon otteita erityisen tarkasti. Ronaldo siirtyi ManU:sta Real Madridiin vuonna 2009, jolloin Rashford oli vasta 11-vuotias.

Mestarien liigan kolmesti voittanut ja Euroopan mestaruutta viime kesänä juhlinut Ronaldo teki vaikutuksen Rashfordiin sanomalla tavoitteensa ääneen nuoresta iästään huolimatta.

– Kun Ronaldo tuli Unitediin, kaikki katsoivat häntä ylöspäin, Rashford kertoi Inside Unitedille.

– Se teki minuun suurimman vaikutuksen, että hän oli todella nuori, kun tuli joukkueeseen, mutta halusi olla paras kentällä. Hän teki kovasti töitä ja sanoi avoimesti, että hän haluaa olla maailman paras, Rashford ylisti.

Rashford on noussut ryminällä ManU:n kokoonpanoon ja manageri Jose Mourinho lupasi antaa nuorukaiselle mahdollisuuden avauskokoonpanossa. Rashford haluaa nousta Ronaldon tavoin huippupelaajaksi.

– Asioita täytyy lähestyä tuolla tavalla. Kaikki maailman parhaat pelaajat tekevät niin. Se ei ole ylimielisyyttä tai mitään sellaista, se on ajattelutapa, joka vaaditaan, jos haluat menestyä, Rashford puhui fiksusti.

Lähde: Sky Sports

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!