Marcus Rashford janoaa Eurooppa-liigan voittoa: ”Haluan nostaa sitä pyttyä”

Manchester Unitedin 19-vuotias Marcus Rashford haluaa voittaa Eurooppa-liigan, joka alkaa Unitedin osalta tänään Feyenoordia vastaan.

Rashfordin tie tähtiin alkoi samasta kilpailusta viime vuonna, kun hän teki heti debyytissään Midtjyllandia vastaan kaksi maalia.

– Minulle se oli kaiken hyvän alku, siksi Eurooppa-liiga tuntuu todella tärkeältä. Parhaiten muistan viime kauden debyytistäni fanien reaktiot maaleihini, se oli jotakin aivan uskomatonta, Rashford sanoo MUTV:llä.

– Olemme nyt mukana samassa kilpailussa ja haluan todellakin päästä nostamaan voittopokaalia, me kaikki haluamme. Eurooppa-liigaa Manchester United ei ole koskaan voittanut. Olisi upeaa, jos juuri tämä joukkue olisi se, joka tekee sen ensimmäisenä.