Menikö PSG-pelurin punainen kortti väärin? Kompastumisesta kova tuomio

PSG ja Arsenal tasasivat pisteet eilisessä Mestarien liigan ottelussa maalein 1-1. Ottelun loppuhetket ovat herättäneet suurta keskustelua. Arsenalin hyökkääjä Olivier Giroud ja PSG:n keskikenttäpelaaja Marco Verratti lensivät molemmat ulos saatuaan toiset keltaiset kortit ottelun lisäajalla.

Ensin Giroud esti pelitilanteessa Verrattin juoksun tönäisemällä kädellä Verrattia. Tästä suuttuneena Verrattin joukkuetoveri Marquinhos tönäisi selästä Giroudia, joka horjahti kohti Verrattia. Verratti näyttäisi viimeisten kuvakulmatarkastelujan mukaan kompastuneen Giroud’n jalkoihin ja kaatuneen siihen.

Mikäli päätuomari Viktor Kassai antoi Verrattille sukeltamisesta toisen keltaisen kortin, oli tuomio väärä. Verratti oli todella ihmeissään saatuaan keltaisen kortin, eikä voinut uskoa joutuvansa suihkuun.

Kahden keltaisen kortin myötä molemmat pelaajat missaavat seuraavan Mestarien liiga -ottelun.