© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan viime kauden välieräpari kohtaa jälleen – muistatko miten kävi keväällä?

Atletico Madrid ja Bayern München pelaavat illalla vastakkain Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat samaisessa kilpailussa vajaat viisi kuukautta sitten. Atleti ja Bayern pelasivat huhti -ja toukokuussa kaksiosaisen välierän, josta espanjalaiset selviytyivät finaaliin Real Madridia vastaan vierasmaalisäännön turvin – ja hävisivät loppuottelun Los Blancosille rankkareilla.

Kotonaan pelaavalla Atletico Madridilla on pienoinen etulyöntiasema, ainakin tilastoja katsellessa. Joukkue on voittanut 30 edellisestä europelistään kotistadionillaan Vicente Calderonilla peräti 25 ja hävinnyt vain kahdesti. Joukkueen tappioton putki saksalaisjoukkueita vastaan on kuuden pelin pituinen.

Sitä vasten Bayern olisi voinut pelata Espanjassa vahvemminkin. Saksan liigan hallitseva mestari on voittanut vain kaksi sen 13:sta Espanjassa pelatusta vieraspelistä ja hävinnyt peräti yhdeksän.

Molemmilla joukkueilla on alla voitto. Atletico Madrid kukisti D-lohkon avauspelissään PSV Eindhovenin 1-0, Bayern kuritti FC Rostovia peräti 5-0.
Klo 21.45 alkava ottelu Atletico Madrid-Bayern München näytetään suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalla Tuomas Virkkusen selostamana. Mestarien liigan studiolähetys alkaa klo 21.