© Kuva: Getty Images

Nokittaako Zidane Pep Guardiolan? – Real Madrid vähällä rikkoa Barcelonan vuosia pitämän ennätyksen

La Liga -kauden erinomaisesti aloittaneella Real Madridilla on tänään keskiviikkona mahdollisuus kirjata nimiinsä uusi ennätys.

Kaikki tämän kauden ottelunsa sekä viime kauden viimeiset ottelut voitettuaan Los Blancosilla on plakkarissaan jo 16 peräkkäistä voitettua ottelua. Voitto tänään Villarealia vastaan nostaisi lukeman 17:ään perättäiseen voittoon, johon yksikään La Liga -joukkue ei ole ennen pystynyt.

Tällä hetkellä ennätystä pitää hallussa yhdessä Realin kanssa Barcelona, joka voitti 16 perättäistä ottelua kaudella 2010–2011 Pep Guardiolan alaisuudessa.

Zinedine Zidanen luotsaamat madridilaiset eivät tule saamaan ennätystään helpolla, sillä Villareal on ollut viime vuosina joukkueelle vaikea vastus. Joukkueiden seitsemässä viimeisessä kohtaamisesta Real on voittanut vain kolmesti.