© Kuva: Getty Images

Paluun loukkaantumisesta tehnyt Real Madrid -vahti sätti itseään: ”Se maksoi maalin”

Maalivahti Keylor Navas teki paluun Real Madridin tolppien väliin eilisessä Mestarien liigan ottelussa Dortmundia vastaan. Navas otti syyt niskoilleen Dortmundin avausosumasta. Ottelu päätty 2-2-tasapeliin.

Navas nyrkkeili vapaapotkusta tulleen laukauksen suoraan eteenpäin. Pallo kimposi puolustaja Raphael Varanen kautta Dortmund-hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangille, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin.

– On selvää, että tein avausmaalissa virheen. Se yllätti minut, ja tein väärän valinnan, joka maksoi maalin, Navas sätti itseään ottelun jälkeen UEFA:n toimittajalle.

Navas torjui varasinkin toisella puoliajalla monta vaarallista tilannetta, joten maalivahtiin ei Real Madrid missään nimessä kaatunut. Navas pelasi edellisen ottelunsa Mestarien liigan finaalissa Atletico Madridia vastaan.

– Minulla oli rauhallinen olo maalissa huolimatta pitkistä kuukausista, joita olin sivussa. Jumalan kiitos, olen nyt palannut ja voin auttaa joukkuetovereitani, Navas sanoi.

Myös Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane oli tyytyväinen Navasin paluuseen avausmaalista huolimatta.

– Keylor oli todella hyvä kaiken kaikkiaan. Avausmaalissa oli epäonnea, mutta olen todella tyytyväinen hänen esitykseensä, Zidane sanoi Marcan mukaan.