© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola: ”Claudio Bravo oli fantastinen”

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola ylisti maalivahtiaan Claudio Bravoa, vaikka monen mielestä hänen esityksensä oli Manchesterin derbyssä kaikkea muuta kuin vakuuttava.

City voitti 2-1, mutta Bravon seikkailut maksoivat yhden maalin ja hänet olisi hyvin voitu ajaa ulos taklattuaan Wayne Rooneya jalkapohjat edellä.

– Claudion esitys oli yksi parhaista koskaan näkemistäni. Pidän maalivahdeista, jotka uskaltavat pelata jalalla palloa. Vastustajan maalin jälkeenkin hän jatkoi sitä ja hyvää pelinavaamistaan, Guardiola kehui.

– Jalkapallossa on kyse siitä, kuinka reagoit virheisiin. Se kertoo luonteesta. Hän jatkoi samaan malliin ja se merkitsee minulle paljon.

Guardiolan mielestä Cityn avausjakson dominanssi oli Bravon ansiota.

– Pelasimme hyvin juuri hänen takiaan. Hän oli hienosti pallossa koko ajan. Joskus siinä on toki riskinsä, mutta samaan aikaan kontrolloit peliä.

– Olemme tosi tyytyväisiä. Peli oli avoin ja uskon, että yleisö nautti siitä. Pelaajani osoittivat, että heillä on sydäntä. Voitimme tosi paljon kaksinkamppailuja ja olimme fyysisempiä, Guardiola summasi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!