© Kuva: Getty Images

Pep Guardiolalle mikään ei riitä: ”Hän voisi pelata paremminkin”

Sergio Aguero on pommittanut Manchester Citylle huimat 11 maalia kuudessa ottelussa tällä kaudella, mutta sekään ei riitä manageri Pep Guardiolalle.

Aguero iski kahdesti, kun City haki 3-1-voitolla pisteet Swansealta. City on voittanut kaikki kuusi liigaotteluaan ja johtaa liigassa kakkosena olevaa Tottenhamia neljällä pisteellä.

– Olen iloinen hänen puolestaan, mutta mielestäni hän voisi pelata vieläkin paremmin ja yritän kertoa hänelle, miten, Guardiola kommentoi Agueron esitystä ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Voin auttaa häntä kehittymään yhä paremmaksi. Hän voisi auttaa joukkuetta enemmänkin pitämällä palloa hieman kauemmin.

City ei saanut lauantaina voittoa ilmaiseksi, Swansea sinnitteli tasoissa yli tunnin. Joukkueet kohtasivat jo toisen kerran tällä viikolla, keskiviikkona liigacupissa City oli parempi 2-1.

– En ollut yllättynyt, sillä ei ole koskaan helppo pelata kahdesti samalla viikolla samaa joukkuetta vastaan. Heillä on erinomaisia pelaajia, Guardiola sanoi.

Cityllä on ennen maaottelutaukoa vielä kaksi tärkeää ottelua. Mestarien liigan vieraspeli Celticiä vastaan keskiviikkona ja Valioliigan kärkikamppailu Tottenhamin vieraana ensi sunnuntaina.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!