© Kuva: Juha Tamminen

Pohjanpalon loukkaantumien kaamea takaisku Huuhkajille – kolme elintärkeää MM-karsintapeliä jää väliin

Joel Pohjanpalo mursi jalkansa Leverkusenin harjoituksissa ja on pois kentiltä ainakin joulukuuhun asti. Tämä on todella huono uutinen Huuhkajille ja päävalmentaja Hans Backelle.

Loukkaantumisen takia Pohjanpalo on poissa kolmesta seuraavasta MM-karsintaottelusta, jotka ovat kaikki erittäin tärkeitä: Islanti kohdataan Reykjavikissä 6.10., Kroatia Tampereella 9.10. ja Ukraina Odessassa 12.11.

Pohjanpalo on aloittanut kautensa Bundesliigassa ryminällä ja iskenyt jo neljä maalia. EM-karsinnoissa hän teki kolme Suomen neljästä viimeisestä maalista. Nyt kärkeen jää Teemu Pukki, joka on pommittanut jo 15 maalia Bröndbylle tällä kaudella, mutta tuorein osuma maajoukkueessa on toukokuulta 2014. Sen jälkeen Pukilla on Huuhkajissa 23 ottelun kuiva kausi meneillään.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!