© Kuva: Getty Images

Real Madrid neuvottelee jatkosopimuksista – isoimmat tähdet kynä kädessä

Real Madrid on Cadena Ser -radiokanavan mukaan neuvottelemassa suurimpien tähtiensä kanssa jatkosopimuksista. Neuvottelupöydässä istuvat lehden tietojen mukaan Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Luka Modric ja Toni Kroos.

Jatkosopimusten tärkeys korostuu, sillä Real Madrid tuomittiin eilen siirtokieltoon aina tammikuuhun 2018 asti. Seura kuitenkin valittaa päätöksestä, joten voi olla, että rangaistuksen toimeenpano siirtyy ja Real Madrid pystyy vielä ostamaan pelaajia ensi tammikuun siirtoikkunan aikana.

Viime kaudella hurjassa vedossa ollut Ronaldo, 31, on sanonut, että haluaisi lopettaa uransa Los Blancosissa. Real Madrid saattaakin tarjota viime kesän Euroopan mestarille pitkää jatkosopimusta. Nykyinen sopimus ulottuu kesään 2018.

Balesta, 27, on liikkunut isoja huhuja, mutta Real Madrid on nyt nostamassa hänen palkkaansa ja pitämässä walesilaisen pitkään vielä seurassa. Balen sopimus on voimassa kesään 2019 asti, mutta jatkosopimuksen myötä Bale pysynee useita vuosia vielä Madridissa.

Kroos, 26, on noussut isoon rooliin Real Madridin keskikentän pohjapelaajana. Saksalaisen sopimus seuran kanssa on kesään 2020, mutta uuden sopimuksen myötä Kroosin palkka tulee nousemaan.

Modricin, 31, nykyinen sopimus päättyisi kesällä 2018, mutta Real Madrid haluaa pitää kroatialaisen pallotaiturin vielä pitkään seurassa.