© Kuva: Getty Images

Real Madrid pelaa illalla Mestarien liigaa – mikä on Cristiano Ronaldon kohtalo?

Real Madridin supertähden Cristiano Ronaldon rooli tiistain Mestarien liigan ottelussa puhuttaa. Los Blancos kohtaa kello 21.45 alkavassa pelissä Borussia Dortmundin Saksassa.

Viimeiset pari päivää Real Madridiin liittyvät uutiset ovat käsitelleet lähinnä päävalmentaja Zinedine Zidanea ja Ronaldoa, tai oikeastaan heidän välejään.

Zidane otti portugalilaisen vaihtoon sunnuntain ottelussa Las Palmasia vastaan, eikä Ronaldo pitänyt tempusta. Kerta oli Ronaldolle ensimmäinen valkopaidoissa, kun hänet otetaan vaihtoon ilman, että tapaukseen liittyy loukkaantumista. Pelaaja siirtyi Realiin Manchester Unitedista kesällä 2009.

31-vuotias Ronaldo soitti Zidanelle suutaan vaihtokomennuksen jälkeen. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, ettei ranskalaisluotsi ole rankaisemassa ykköstähteään tempusta.

– On normaalia suuttua silloin tällöin. Kaikki pelaajat ovat pettyneitä, kun heidät vaihdetaan kentältä, mutta minä tein päätöksen pelaajaa ajatellen, Zidane sanoi espanjalaisen Marcan mukaan.

Todennäköisesti Ronaldo on tuttuun tapaan Real Madridin avauskokoonpanossa tiistaina.

– Olemme täällä kumpikin samasta syystä, Zidane sanoi.

Keskustelu Ronaldon ja Zidanen väleistä nousee varmasti esille myös Viasatin studiossa, joka alkaa kello 21 Viasat Jalkapallo -kanavalla. Kello 21.45 alkavan ottelun selostaa Ville Kuusinen.