© Kuva: Getty Images

Real Madrid -tähti kiitti vastuusta maalilla ja kauniilla sanoilla: ”Se, etten puhu yleisölle, ei tarkoita…”

Real Madridin kolumbialaistähti James Rodriguez sai vihdoin paikan avauskokoonpanossa La Liga -mittelössä Espanyolia vastaan, kun supertähdet Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale olivat sivussa. Rodriguez vastasi huutoon tekemällä ottelun voittomaalin. Real Madrid voitti Espanyolin lopulta 0-2.

Viime kausi ja tämän kauden alku ovat olleet vaikeita Rodriguezille. Peliaikaa ei ole meinannut tulla millään ja kesällä huhut veivät kolumbialaista jo pois Madridista. Nyt aukesi mahdollisuus, kun Ronaldo oli flunssassa ja Bale loukkasi lantionsa Mestarien liigan ottelussa.

Rodriguez käytti paikkansa ja ampui ensimmäisen puoliajan lisäajalla komealla laukauksella Real Madridin voittomaalin. Ottelun jälkeen kiitokset menivät päävalmentaja Zinedine Zidanelle.

– Zidane on minun idolini ja Real Madrid on unelmani. Toivon, että tämä jatkuu vielä pitkään. Perheeni ja minä viihdymme loistavasti Madridissa ja joukkueessa. Aion taistella, jotta tämä jatkuisi ikuisesti, Rodriguez sanoi voittopelin jälkeen.

Rodriguezin tehokkuus on ollut vakuuttaavaa, vaikka peliaikaa on tullut vähemmän. Viime viikon Mestarien liigan kamppailussa kolumbialainen syötti lisäajalla voittomaalin ja nyt iski itse voittomaalin. Huhut ovat silti kertoneet, että Rodriguez ei olisi tyytyväinen Madridissa.

– Se ei ole totta, että minulla olisi ikävää täällä. Se, etten puhu (yleisölle), ei tarkoita sitä, että minulla olisi huono suhde jonkun kanssa. Kaikki ovat tukeneet minua täällä ensimmäisestä päivästä lähtien. Ymmärrän myös valmentajan ratkaisut, Rodriguez niputti asioita yhteen.

Lähde: goal.com