© Kuva: Getty Images

Selvä merkki potkuista – West Hamin johtokunta ”antaa tukensa” Slaven Bilicille

Yleensä kun jalkapalloseuran johto antaa julkisesti tukensa valmentajalle, se on merkki tulevista potkuista. Ettei nyt vain kävisi niin West Hamin Slaven Bilicille.

Bilic on saanut medialta ja seuran faneilta kuorma-autollisen lokaa niskaansa surkean alkukauden jälkeen, mutta tänään West Hamin johtokunnan David Sullivan ja David Gold julkaisivat avoimen kirjeen hänen tuekseen.

– On selvää, ettemme halunneet tällaista alkua kaudelle. Teemme kaikkemme korjataksemme tilanteen. Faktat ovat kaikkien nähtävillä. Emme halua selitellä ja uskomme, että Slaven Bilic pelaajineen tekee jatkossa entistä rajummin töitä päästäksemme ulos tästä tilanteesta. Olemme varmoja, että he selvittävät tämän tilanteen, herrat kirjoittivat.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!