© Kuva: Getty Images

Tottenham-luotsi nielaisi liian aikaisin viime kaudella: ”Uskoin, että voitamma liigan”

Tottenham pelaa lauantaina Stoken vieraana Valioliiga-kierroksella. Viime huhtikuussa Spurs otti komean 4-0-voiton vieraskentällä Stokesta ja näytti siltä, että seura juhlii kauden päätteeksi ensimmäistä Valioliiga-mestaruuttaan.

Toisin kuitenkin kävi, kun Leicester City voitti sensaatiomaisesti mestaruuden ja Tottenham suli viimeisillä kierroksilla ja tippui vielä kolmanneksi sarjassa. Tottenham-luotsi Mauricio Pochettino uskoi Stoke-voiton jälkeen mestaruuteen.

– Uskoinko, että voitamme liigan? Kyllä. Meidän esityksemme ja voittomme Stokea vastaan oli loistava. Me kaikki uskoimme, että mestaruus olisi mahdollista, Pochettino sanoi lauantain ottelun alla lehdistötilaisuudessa.

Stoke-voiton jälkeen Tottenham jäi ilman voittoa lopuissa neljässä ottelussaan ja mestaruus karkasi. Tottenham hävisi kaksi ottelua ja pelasi kaksi tasapeliä.

– On eri asia uskoa voittoon, kun ottaa voittoja. Se oli vaikeaa, ja sitten tuli tasapeli kotikentällä West Bromwichin kanssa, Pochettino muisteli.

– Olemme aina omassa mielessämme voittajia, mutta sitten täytyy vielä voittaa ja ehkä emme taistelleet niin kuin meidän olisi pitänyt taistella voittaaksemme liigan. Se on asia, jossa meidän täytyy parantaa tällä kaudella, Pochettino kertoi.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!