© Kuva: Getty Images

Tottenhamille kaamea kotitappio UCL-avauksessa: ”Miten voimme edes pelata näin?”

Tottenham pelasi eilen Mestarin liigan avauspelinsä Monacoa vastaan, mutta hävisi yllättäen 1-2.

Tulos oli paha pettymys koko joukkueelle.

– Olemme rakentaneet juuri tätä hetkeä varten peliämme. Viime vuonna taistelimme liigassa juuri tämä asia mielessämme päivästä toiseen. Ja nyt sitten pelaamme tällaisen pelin, miten voimme edes pelata näin? tanskalainen Christian Eriksen siunaili seuran nettisivuilla.

– Tämä oli todella kaukana siitä, mihin pystymme ja mitä odotimme. On valtava pettymys kun pelaat 365 päivää tämä asia mielessäsi ja kun se hetki tulee, pelaamme tällä tavalla.

Eriksenin mielestä virheet ratkaisivat ottelun.

– Sama se on Valioliigassa ja Mestarien liigassa, virheet kostautuvat. Nyt teimme kaksi pientä virhettä ja he tekivät maalin molemmista. Meillä oli paljon tilaisuuksia tehdä maaleja, mutta emme onnsituneet. Teimme tämän nyt itsellemme hankalaksi, mutta on tässä vielä paljon pelejä jäljellä, juutti totesi.