Huuhkajat aloitti eilen MM-karsinnat tasapelillä Kosovoa vastaan kotikentällään Turussa. Suomen pelaaminen sai paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Veikkausliiga-seura KuPS:n keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen antoi täyslaidallisen Suomen pelaamiselle. Kritiikki oli kohdistettu pääasiassa päävalmentaja Hans Backen suuntaan. Pennasen mukaan Backen pelitavassa oli suuria puutteita.

– Saksa, Italia, Belgia -peleissä selitys oli hyökkäämisen suhteen vastustajan kovuus. Mikä se on tänään? Vastustajalla muutama reeni yhdessä, Pennanen kirjoitti Twitterissä.

Kosovo oli harjoitellut tosiaan muutaman kerran yhdessä eilisellä kokoonpanolla. FIFA:n hyväksyttyä Kosovon viralliseksi jäsenmaaksi, joukkue on pelannut vain muutaman harjoitusottelun.

Pennasen mukaan Huuhkajien käyttämä aika harjoituksissa ja harjoitusotteluissa ei näkynyt Kosovoa vastaan.

– Aikaa on ollut ihan tarpeeksi opetella edes jotain. Ainoa, mikä näytti hyökkäyspelaamisessa toistuvalta oli pallon vastustajalle antaminen, Pennanen tylytti.

– Positiivisin asia tästä pelistä on tulos, Pennanen jatkoi vielä.

Petteri Pennanen

@petepennanen
Saksa,Italia,Belgia pelit yms selitys oli hyökkäämisen suhteen vastustajan kovuus. Mikä se on tänään? Vastustajalla muutama reeni yhdessä.

Petteri Pennanen

@petepennanen
Aikaa ollu ihan tarpeeks opetella edes jotain. Ainut mikä näytti hyökkäyspelissä toistuvalta oli pallon vastustajalle antamine. #Huuhkajat

Petteri Pennanen

@petepennanen
Positiivisin asia tästä pelistä on tulos. #Huuhkajat