© Kuva: Getty Images

Viekö David Luiz loukkaantuneen John Terryn paikan pysyvästi Chelseassa?

Chelsean manageri Antonio Conte vahvistaa, että David Luiz pelaa perjantain liigaottelussa Liverpoolia vastaan John Terryn tilalla.

Terry loukkasi nilkkansa ja on sivussa vielä viikon verran. Kesällä PSG:stä 40 miljoonalla eurolla hankittu Luiz saa nyt todellisen näytön paikan – jos hän onnistuu, ei ole ollenkaan sanottua, palaako Terry avauskokoonpanoon.

– Hän on uusi pelaaja seurassa, joten David tarvitsee aikaa sopeutua joukkueen systeemeihin. Mutta huomenna tarvitsemme häntä kentällä. Hän on harjoitellut paljon puolustuspelisysteemiämme ja olen varma, että hän pystyy hoitamaan homman erinomaisesti, Conte kertoi Daily Starin mukaan.

– Terryn poissaolo on tietysti isku meille, mutta olen luottavainen, että joukkue pärjää myös ilman kapteeniaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!